Faect

Microsoft Business Central Solutions

Wie is faect?

Power to your business! Een doelgerichte manier om ERP systemen te implementeren was de basisvisie waarmee we gestart zijn. Om meetbare resultaten te behalen, een duidelijke klantfocus te hanteren en kritisch te zijn in wat wel en wat niet te automatiseren. Het nieuwe systeem moet de investering immers waard zijn!

Door deze visie in de praktijk te brengen hebben we onze klantenkring gestaag zien groeien en zijn we in staat gebleken invulling te geven aan de steeds veranderende behoefte bij onze relaties. Met kwalitatieve producten gecombineerd met ervaren en gecertificeerde professionals leveren we oplossingen die werken en geld opleveren! Dat samenwerken met verschillende belanghebbenden daarbij een randvoorwaarde is begrijpen wij als geen ander. 

Het creatieve lettergebruik in onze naam : Faect danken we aan het stadje Vedbæk, in Denemarken. Navision, de voorloper van Dynamics NAV, is daar ontstaan. Het trappetje in ons logo staat voor de groei die we bij elke klant trachten te realiseren of dat nu gaat over groei in omzet, efficiëntie en/of professionaliteit, Faect creëert met u de juiste oplossing!

Microsoft Business central

Welke waarde heeft het voor U?

Faect is gespecialiseerd in het implementeren van het modernste ERP systeem van dit moment: Microsoft Business Central. Als onderdeel van de Microsft Dynamics365 familie werkt Business Central naadloos samen met andere toepassingen als Office365, Microsoft CRM en Microsoft Marketing Automation. Wij van Faect hebben jarenlange ervaring in het implementeren en optimaliseren van Microsoft’s ERP oplossing en helpen organisaties naar de next level in automatisering.
Faect; Power to your Business!

Heeft u vragen over Faect?

Bent u geïnteresserd, heeft u vragen of vraagt u zich af wat Faect voor u kan betekenen?
Bezoek de Faect website!